Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptkompagniet.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/konceptkompagniet.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-child/header.php on line 1
WE CARE - Konceptkompagniet

WE CARE

corporate social responsibility

Der findes mange store ord og fine vendinger man kan bruge, når det kommer til CSR og den sociale samvittighed. I virkeligheden er det meget enkelt; Vi vil gerne levere et stykke arbejde, som alle kan stå på mål for og være stolte af. Vi arbejder altid på at blive bedre til det, vi gør. Vores CSR-politik følger derfor FN’s Global Compact, som har til formål at fremme etisk virksomhedsadfærd.

Vores Code of Conduct – Vi kan godt lide at spille efter reglerne, og det gælder naturligvis også, når det kommer til vores sociale samvittighed. Derfor har alle vores leverandører og underleverandører underskrevet vores Code of Conduct-aftale. Den skitserer en lang række forhold, der skal være i orden, før vi kan indgå et samarbejde, og er baseret på en fælles forventning om gensidig respekt og ansvarlighed.

Link til Manufacturing Agreement, Link til Code of Conduct

Jeres Code of Conduct – Jeres regler er vores regler. Mange af vores kunder har individuelle retningslinjer og etiske principper. Dette er ikke et problem for os – vi har bl.a. erfaring med Disney, Mattel og Sanrio. Vi tilpasser os jeres behov og sikrer, at produktionen finder sted i overensstemmelse med jeres standarder.